تولید کننده باقلا شوشتری ، فروش گسترده محصولات خود را به صورت عمده و فله در سراسر کشور انجام می دهد. باقلا شوشتری همانطور که از نامش پیداست در شهر شوشتر کشت می شود و دارای طعم و مزه بی نظیری می باشد.
ویژگی های باقلا شوشتری
مصرف این باقلا در بین مردم این شهرستان و تهیه غذاهای محلی همچون سیر باقلا و بورانی باقلا سبز بسیار کاربردی است.
باقلا محصولی است که در مکان هایی با آب و هوای معتدل رشد می کند و محصول فصل خنک سال می باشد.
در سایر نقاط کشور این محصول در بهار برداشت می شود ولی در قسمت های جنوبی در فصل زمستان برداشت آن انجام می گیرد.
انواع مختلف باقلا در کشور
باقلاهای کشت شده در استان های مختلف کشور را می توان در سه دسته به شکل زیر تقسیم بندی نمود:
- باقلای معمولی
- باقلا زرد
- پاچ باقلا
که هرکدام در غذاهای مخصوصی استفاده می شوند.
خرید باقلا شوشتری
باقلا شوشتری در همه نقاط کشور در دسترس نمی باشد و به همین دلیل خشک شده آن بسیار مورد استفاده و پر طرفدار است.
در خرید باقلاهای خشک باید توجه نمود که باقلای دیرپز نخریم.این باقلاها رنگ تیره تری دارند و سایز آن ها کوچکتر می باشد.
بنابراین توجه به رنگ و سایز این محصول در هنگان خرید ضروری می باشد.
خرید خشک شده این باقلا می تواند از طریق همه فروشگاه های فروش حبوبات در سراسر کشور و یا سایت های عرضه مستقیم این محصول، انجام گیرد.
تولید کننده باقلا شوشتری
به دلیل محبوبیت و نام و آوازه باقلا شوشتری در بین خریداران این محصول، تولید باقلا در این شهرستان با حجم بالایی صورت می گیرد و فروش آن از سوی کشاورزان به صورت فله و عمده می باشد.
در خریدهای عمده از کشاورزان به دلیل حذف واسطه های فروش، قیمت بسیار پایینی در اختیار خریداران عمده عرضه می شود و بدین ترتیب سودآوری آن ها به شکل قابل توجهی افزایش می یابد.
قیمت باقلا شوشتری
قیمت باقلا تازه می تواند دستخوش عوامل و فاکتورهای بسیاری باشد که توجه به این فاکتورها در مقایسه قیمت و خریدی مطمئن بسیار مفید است.
نحوه خرید این محصول که می تواند به شکل حضوری یا اینترنتی باشد یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت گذاری است.
حجم خرید که به صورت فله و عمده باشد نیز در کاهش قیمت ها موثر است.
برای اطلاع از قیمت های به روز می توان سری به سایت ها و مراکز فروش این محصول زد و از آخرین نرخ ها مطلع شد.