فروش باقلا خوشمزه

فروش باقلا خوشمزه و تازه در فصول برداشت آن در همه میادین میوه و تره بار و یا فروشگاه های فعال اینترنتی انجام می گیرد. باقلا به عنوان یکی از رایج ترین حبوبات مصرفی ایرانیان از زمان های گذشته تا به امروز بوده است. در فصول برداشت این محصول که اغلب در فصل بهار می باشد، بسیاری از افراد این محصول را خریداری و برای مصرف زمستان خود، خشک یا فریز می کنند.

ترکیبات باقلای خوشمزه

فروش باقلا

از مواد موجود در این محصول خوراکی می توان به

  • کربوهیدرات ها
  • فیبر و پروتئین
  • کلسیم و پتاسیم
  • آهن
  • منگنز
  • مس و فسفر
  • انواع ویتامین های C، A، K و B
  • سدیم و روی
  • اسید فولیک

اشاره نمود که هر کدام از این مواد می تواند در درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها به کار برده شود.

با وجود خواص درمانی بسیار زیاد این باقلاهای خوشمزه، مصرف باقلا و حتی بوییدن آن به بیماران فاویسم اصلا توصیه نمی شود و این بیماران با مصرف باقلا دچار مشکلات زیادی می گردند.

انواع مختلف باقلای موجود در بازار

باقلاهای موجود در ایران معمولا در فصل بهار برداشت می شوند و به سه شکل موجود و مورد استفاده قرار می گیرند:

  • باقلای معمولی: به صورت خام و پخته مصرف می شود و در تهیه باقلا پلو با گوشت بسیار رایج است.
  • باقلا لوبیا یا پاچ باقلا : نسبت به باقلای معمولی ریز تر و نرم تر است و در تهیه باقلاقاتق بسیار متداول می باشد.
  • باقلای زرد: این باقلا به خشک شده باقلای سبز گفته می شود و در تهیه دمپختک استفاده می شود.

باقلا را می توان پایه ثابت غذاهای سنتی در شمال کشور دانست و مصرف آن در این استان ها بسیار رایج است.

فروش باقلا خوشمزه در بازار

فروش باقلا

اگر در فصل برداشت باقلا یعنی بهار باشیم با مراجعه به همه میوه فروشی ها و میادین تره بار می توان باقلای تازه را خریداری نمود.

در فصول سرد سال فقط در مناطق گرمسیر جنوبی کشور می توان باقلای تازه یافت که دسترسی به آن برای همه افراد امکان پذیر نیست.

البته با توجه به گسترش فروش های اینترنتی، می توان این باقلا را به راحتی و به صورت غیرحضوری تهیه نمود.

باقلای خشک شده نیز در همه فصول سال در نمایندگی های پخش و فروش حبوبات به صورت فله و بسته بندی قابل دسترسی می باشد.

باقلای خشک شده را باید از مکان های معتبر خریداری نمود تا از کیفیت و تازه بودن آن اطمینان داشت.

تماس با ما