فروش فوق العاده بهترین باقلا های تولید شده، از جمله باقلا سبز تازه و باقلا سبز خشک، در وب سایت های فروش انواع صیفی جات، صورت می گیرد.
باقلا سبز یکی از با ارزش ترین سبزیجات است که دارای بالاترین میزان پروتئین در بین سبزیجات نیز می باشد.
این محصول معمولا در فصل پاییز کشت شده و در فصل بهار برداشت می شود.
باقلا سبز تازه دارای طبع غذایی سرد و تر است و باقلا سبز خشک، دارای طبع سرد و خشک می باشد.
با استفاده از گلپر به همراه باقلا می توان طبع غذایی ان را معتدل نمود و همچنین طعم دلپذیر تری به آن داد.
بهترین باقلا سبز خشک
باقلا معمولا در دو نوع باقلا سبز و باقلا زرد در بازار ها خرید و فروش می شود.
باقلا سبز، همان باقلا تازه است و باقلا زرد به باقلا خشک شده گفته می شود.
باقلا سبز را به سه روش می توان نگهداری نمود :
• نگهداری در یخچال
• خشک کردن با نور خورشید
• فریز کردن باقلا سبز
اگر بخواهید باقلا سبز ها را برای مدت یک هفته نگهداری کنید، می توانید ان ها را در یخچال قرار دهید.
اگر می خواهید طولانی مدت آن ها را نگهداری کنید، یا باید ان را در فریزر قرار دهید و یا آن را در مقابل نور خورشید خشک کنید.
تولید باقلا سبز خشک
باقلا سبز را در فصل بهار می توانیم به صورت تازه مصرف نماییم اما اگر بخواهیم در دیگر فصول سال نیز از این گیاه خوشمزه بهره ببریم باید آن را خشک کنیم تا ماندگاری آن افزایش یابد.
خشک کردن باقلا سبز با قرار دادن آن ها در مقابل نور خورشید صورت می گیرد.
فروش فوق العاده بهترین باقلا خشک
فروش فوق العاده بهترین باقلا خشک به سبب ویژگی هایی که دارد صورت می گیرد.
در اینجا برخی از این ویژگی ها را عنوان می کنیم.
• باقلا خشک دارای ماندگاری بالایی می باشد
• باقلا خشک کالری بیشتری نسبت به باقلا تازه دارا است
• باقلا خشک سرشار کربوهیدرات، فسفر و پتاسیم می باشد.