فواید باقلا سبز و مضرات آن

فواید باقلا سبز را می دانید؟ از مضرات آن آگاه هستید؟ آیا تا به حال به خواص این محصول فکر کرده اید؟ چرا این ماده غذایی در ایران و بازار صادرات دارای مشتریان زیادی است؟ آیا انواع باقلا جزو اقلام صادراتی کشور ایران هستند؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

فواید باقلا سبز

فواید باقلا سبز و مضرات آن را می توان به چندین دسته گوناگون تقسیم کرد.
یکی از حسن هایی که باقلا سبز را به نسبت باقلا خشک متمایز می کند،سرشار بودن ویتامین c موجود در آن است
که مصرف آن در هفته 2 الی 3 بار به خصوص در فصل سرد سال می تواند از سرما خوردگی جلوگیری کند.

فواید باقلا سبز

باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین است.
مصرف آن به همراه برنج می تواند تمامی ویتامین ها و اسید آمینه های ضروری بدن را تأمین کند.
یکی از خواص بی نظیر باقلا داشتن ویتامین هایی نظیر آهن، ویتامین B و اسید فولیک است.
برای رفع کم خونی هم مفید است.
البته شایان به ذکر است که مصرف آن برای افرادی که به باقلا حساسیت دارند توصیه نمی شود.
باقلای سبز طبعی سرد و تر دارد.
ویتامین های موجود در آن باعث تقویت بینایی می شود.

مضرات باقلا سبز

از مضرات باقلا سبز می توان به نفخ و سنگینی معده اشاره نمود.
افراد باید برای جلوگیری از این عارضه ابتدا باقلا را پوست کنده و بجوشانند و سپس استفاده کنند.
از دیگر مضرات آن می توان به مصرف باقلا با ماست اشاره نمود که باعث دل درد و دل پیچیده می شود.
همچنین افرادی با کلسترول خون بالا، نفخ، دل درد، خارش پوستی و صرع نباید در خوردن باقلا زیاده روی کنند.

مضرات باقلا سبز

باقلا با داشتن مقدار زیادی پتاسیم در خود می تواند به بدن ما کمک کند تا فشار خون بدن را در حد طبیعی حفظ کند.
باقلا سبز تازه چون از خانواده سبزی ها به حساب می آید و پروتئین موجود در آن به نسبت سبزی های دیگر بالاتر است
در صورتی که در مصرف آن زیاده روی شود می تواند سبب چاقی شود.

این ماده غذایی در ایران کاشت می شود.
محصول خوبی برای صادرات به حساب می آید.

 

تماس با ما